Nytt år, nya tag och ny medarbetare

Jul och nyår passerade precis som de ska – i rasande fart med ledighet, familjeliv, mat, julklappar och nyårsskumpa. Trots att vi snart är i februari hänger sig envist de sista julskinka-kilona kvar.
Men det kommer nog snart vara ordnat.

Även om det är lågsäsong i arboristbranschen under januari-februari och de allra flesta håller sig inomhus, väljer många av våra kunder att nyttja våra tjänster under de kalla månaderna som lämpar sig utmärkt för de flesta typer av trädbeskärning. Även nedtagning kan vara fördelaktigt att göra på vintern när markpåverkan blir minimal i och med frosten.

Sen är det givetvis alltid kul ligga ett steg före och ha ordning på träden och trädgården när solen väl tittar fram och börjar värma igen.

tobias
Välkommen till #Teamträdakuten, Tobias Fischer!

#Teamträdakuten är taggade för ännu ett år i trädkronorna och ser fram emot att 2018 hjälpa ännu fler kunder med trädfällning och trädvård så som beskärning, säker nedtagning, fällning, bortforsling, stubbfräsning, mm, mm. Kul är också att vi fortsätter växa. Denna gången välkomnar vi Tobias Fischer till Trädakuten Dalarna. Tobias är en mycket erfaren klättrande arborist och trädgårdsanläggare. Han har en bred kompetens kring det mesta som gäller träd och arboristyrket som helhet.

Tack vare alla nöjda kunder som sprider ordet om våra tjänster finns Trädakuten nu på västkusten, i Göteborg med omnejd, i Skaraborg och i Dalarna.

Vi ses!

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår hemsida och för att kunna följa upp användningen av vår hemsida.