Välkommen till Trädakuten Göteborg

Oavsett om det handlar om att beskära träd eller att ta ner träd som utgör en risk, så kan du lita på oss för snabb och säker hjälp. Kontakta oss för alla sorters trädjobb!

Vi tar hand om allt från att beskära, fälla och ta ner träd, bit för bit. Dessutom tar vi hand om klippning av häckar och buskar. När arbetet är klart, tar vi hand om avfallet genom att antingen forsla bort det eller, om du föredrar det, flisa det på plats. Dessutom erbjuder vi stubbfräsning.
Oavsett om det handlar om att ta ner ett träd som utgör en risk, fällning av träd i skogen, beskärning av fruktträd eller omvårdnad av ett stort träd på din gård, så kan du lita på våra arborister. Vi är specialister inom allt från trädvård till trädfällning.
Vår verksamhet är självklart F-skattregistrerad och vi är fullt försäkrade för att säkerställa trygghet för både dig och oss. Dessutom strävar vi ständigt efter att vara ledande inom vår bransch, genom att hålla oss uppdaterade och använda de senaste teknikerna och metoderna.

Fler av våra tjänster:

Avverkning
Beskärning
Bortforsling
Stubbfräsning
Trädfällning

Tradbeskarning Arborist

  Namn:

  Jag vill ha hjälp med:

  Telefonummer:

  Epost:

  Adress:

  Postnummer:

  Postort:

  Hör av dig till oss med dina frågor!

  För bästa service, kontakta vår växel på 0705-15 70 99 eller på info@tradakuten.se så tar vi emot förfrågan och vidarebefordrar till ert lokala kontor.