Välkommen till Trädakuten Dalarna

För våra klättrande Arborister är träd som står trångt vid hus, el-ledningar och staket eller sjuka och döende träd som riskerar att falla i nästa storm inga problem. Oavsett om de går att fälla från marken eller då de måste plockas ner bit för bit.

Beskärning för att underhålla dina träd så att de håller sig friska och lever länge. Eller för att både nu och på lång sikt hjälpa dem att samexistera med er som ägare. Bättre bild på parabolen eller mer sol på altanen behöver definitivt inte betyda fällning. Trädakutens arborister ger er ett bättre alternativ, en proffsig beskärning som både vårdar trädet och ert förhållande till det.

Vi ordnar allt från beskärning/nedtagning till bortforsling och stubbfräsning fullt försäkrade och med F-skattebevis. Bortforslat material återvinns givetvis genom att flisas och brännas på värmekraftverk.

Fler av våra tjänster:

Avverkning
Beskärning
Bortforsling
Stubbfräsning
Trädfällning

Trädakuten Dalarna
Tobbe Trädakuten Dalarna

Tobias Andersson, Platschef Dalarna & Gävleborg

Jag som driver Trädakuten Dalarna AB heter Tobias Andersson och är ETW-certifierad arborist. Certifierad användare av TRAQ och innehavare av motorsågskörkort ABCD & ESA röj.

Jag arbetade tidigare vid Trädakuten Bohuslän & Göteborg, först som markarbetare och arborist och senare som besiktningsman och med andra kontorstjänster.

När min sambo ville flytta hem till Dalarna, blev det en perfekt öppning för Trädakuten att samtidigt starta en ny filial. Där är vi nu.

Så tveka inte; ring, maila eller fyll i kontaktformuläret nedan, så återkopplar vi inom kort.

Hör av dig till oss med dina frågor!

För bästa service, kontakta vår växel på 0705-15 70 99 eller på info@tradakuten.se så tar vi emot förfrågan och vidarebefordrar till ert lokala kontor.

  Namn:

  Jag vill ha hjälp med:

  Telefonummer:

  Epost:

  Adress:

  Postnummer:

  Postort: