Välkommen till Trädakuten Syd

Inga uppdrag är för små eller för stora för oss. Vi beskär träd, fäller träd och tar ner träd bit-för bit. Vi klipper häckar och buskar. Vi forslar bort materialet eller om så önskas flisar det på plats. Vi fräser stubbar så ni kan plantera nytt eller bara lägga gräsmatta.

Det spelar ingen roll om det är träd över växthus eller fällning i skogen, beskärning av fruktträd eller av ett enormt vårdträd på gården. Våra klättrande och certifierade arborister är experter på allt från trädvård till trädfällning. Givetvis innehar vi F-skattesedel, är fullt försäkrade och arbetar ständigt för att ligga i framkant inom branschen.

Fler av våra tjänster:

Avverkning
Beskärning
Bortforsling
Stubbfräsning
Trädfällning

Trädfällning Halmstad
Nils Johansson

Jag som driver företaget heter Nils Johansson och är ETW-certifierad arborist och innehavare av motorsågskörkort ABCD & ESA röj.

Jag har varit med sedan Trädakuten AB startades för nästan 20 år sedan, först som arborist och sedan platschef i Göteborg & Bohuslän.

När min sambo ville flytta söderut för att komma närmare familjen, blev det en perfekt öppning för Trädakuten att samtidigt starta en ny filial. Där är vi nu. Så tveka inte; ring, maila eller fyll i kontaktformuläret nedan, så återkopplar vi inom kort.

Hör av dig till oss med dina frågor!

För bästa service, kontakta vår växel på 0705-15 70 99 eller på info@tradakuten.se så tar vi emot förfrågan och vidarebefordrar till ert lokala kontor.

  Namn:

  Jag vill ha hjälp med:

  Telefonummer:

  Epost:

  Adress:

  Postnummer:

  Postort: